Nog een kleine twee weken!
Hallo allemaal,
Het is weer even geleden en dus de hoogste tijd voor wat nieuws van mij. Ik heb net wat foto's op de site gezet die jullie ook al veel vertellen over de hoogtepunten van de afgelopen weken en die ik dan ook maar niet ga herhalen.
Ik heb een tijdje niets geschreven, omdat ik ook niet zo heel veel te schrijven wist. Mijn dagen lijken erg op elkaar: veel geschreeuw, hard werken, chaos, troep, en dan douchen en 'The Nanny' kijken via youtube ;) Toch zijn er wel wat ontwikkelingen. Anderhalve week geleden is er een jongen uit een soort jeugdgevangenis hier gekomen als een soort straf, omdat hij daar wat had uitgehaald. Heel aardige jongen en ik merk dat elke keer als er iemand van buiten de familie is, ik een stuk erkenning krijg voor wat voor een chaos het hier is. Dat heb ik niet gekregen van Seline, maar met haar heb ik veeel plezier gehad. Seline is een meisje van 10 jaar dat een in een pleeggezin woont. De familie Bieri is het gezin dat haar pleeggezin af en toe ontlast. Het is gezellig om een meisje om me heen te hebben, met zoveel jongens hier in huis. Dit gezin had naar mijn mening best een meisje kunnen gebruiken,misschien waren de jongens daniets minder lomp en onbenullig geweest ;)
De oudste drie jongens zijn de afgelopen week 5 dagen op kamp geweest en dus was het een stukje rustiger. 'tWas heel fijn, maar ik moet wel zeggen dat Stefan, de jongste, de grootste schreeuwer is van hen allemaal, dus de rust was relatief... Nu hebben ze nog een week vakantie en dan gaan ze weer naar school, ook Stefan. Hopelijk wordt mijn laatste week dus weer wat rustiger en met meer regelmaat.
Ikben hiernamelijk nog maar een kleine twee weken en dan kom ik weer naar huis!! Jullie hebben geen idee hoe blij ik daarmee ben. Het is niet zo dat ze onaardig zijn, al hebben we ook weleen paarconflicten gehad, maar ze zijnongelooflijk chaotisch en luidruchtig en dat valt me gewoon erg zwaar. Dus nog twee weken volhouden en dan heb ik nog een weekje rust voordat ik weer aan de studie mag. Ik kan jullie gebed nog goed gebruiken deze laatste weken en daarvoor wil ik jullie alvast heel erg bedanken!
Lieve groet en gelukkig alweer tot gauw (!!!),
Leonie